Gale Sovjetiske Jøder og Perestroika Bedraget

Da Berlinmuren fallt i 1989 utløste dette en stor flod av Jøsiske Zio-Marxistiske invasjoner til New York og den useriøse staten Israel. “Perestroika” er den Russiske betegnelsen på slutten av kommunismen. Men kommunistene har gjerne ikke vært så ærlige som vi ønsket dem skulle være. Det ser tilsynelatende ikke slik ut hvertfall.

Den Kalde Krigs perioden markerer en ydmyk tid gjennom moderne historie. Som for eksempel “The Long March”, Korea krigen, Vietnam krigen og 2. Verdenskrig som andre merkeverdige skapelser av Jødisk vanære. Deres blodtørstige metoder og ytterst ubehagelige vridning av realiteten (link) har snudd Kina til en fullstendig og bar versjon av det fargerike og tradisjonelle stedet det var. Også med Korea, Vietnam og selfølgelig Russland og det tidligere USSR. Noen prøver å gjenoppta deres tradisjoner men den overveldende armen av Jødisk hegemoni og politisk kontroll er den evige giftige stopperen for dem.

Den nåværende gale Sovjetiske lederen er Netenyahu og hans medsammensvorne er: Merkel – The Hatchet Woman of Berlin, Obama – Den Pansy of Chicago, Hollande – The Psycho-Arab fra Algerie og Putin som også er satt inn av Jødene. La meg bruke dette scenarioet for tegne et bilde lik Perestroika Bedraget. Mens allt det du ser på skjermen virker korrekt, står elitens ledelse bak det du ser. Ledelsen kontrollerer subliminelle meldinger og trolling på nett.

Ideen er å distrahere, prelle av og misslede alle trussler mot Jødisk kontroll av denne planeten. Det er veldig likt et data spill, bare med virkelig risk på spill. Regjeringer som følger ordre av de Jødiske stormannsgale og narsisistiske mentale entiteter som tar beslutningene og drar i snorene, dras ut av komfort sonen og inn i den virkelige verdens øyne. De er ikke vandt med å bli sett og på samme tiden kontrollere med en rettet pistol. For å finne måter å stoppe dem på må vi gjerne bruke uortodokse måter å handle på. Originalt var den største trusselen for Jødisk kontroll Jesus. Ordene fra hans munn var Anti-Jødisk og de korsfestet ham for det. Den neste i fasen var den Printende Presse, den Engelske Borgerkrigen var en krig som started ved anskaffelse av den Printende Presse. (link)

Fra den tiden og til nå har ingenting forandret seg. Den Franske Nasjonalistiske historien om “The Hunchback av Notre Dame” var til syvende og sist om den Printende Presse fra 1300 tallet. Nå har vi den pressen gjennom internet og vi ser mye fremgang bli gjort med den. (link)

tumblr_ndby51pka51u0ar0do1_400

Aleksandra Mikhajlovna Kollontaj (Алекса́ндра Миха́йловна Коллонта́й — født Domontovitsj, Домонто́вич) (født 19. marsjul./ 31. mars 1872greg., død 9. mars 1952) var en russisk kommunistisk revolusjonær. Hun var først medlem avMensjevik-partiet, og fra 1914 Bolsjevikene. Hun måtte i eksil i Stalin-tiden som diplomat. (link)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s