Talmud hånd av Peter Quiggins i norsk

Engelsk med linker http://peterquiggins.wordpress.com/2014/03/04/the-talmudic-hand/

Folk ikke anerkjenner den jødiske sionismen bruke sine psykologiske mind control våpen av kulturmarxismen (politisk korrekthet). Det er et verktøy for sosial ingeniør mot alle europeere til å bringe dem til hælen. De som nekter å etterkomme enten utstøtt eller utstøtt liker å ha en form for sosial død, når det er faktisk motsatt. Det er de som CASTOUT infisert.

Spørsmålet hvorfor i dag har det blitt straffbart å forsvare sin egen rase og nasjon; spurte hvorfor de som umiddelbart bakvasket og tilhørende Hollywood klisjé navn og bilder av massemord; spurte hvorfor sannheten har vært antisemittisk eller “rasistisk”, og mest av alt på spørsmålet om hvorfor de som er villige til å stille spørsmål ved hvorfor Shylock kontrollerende bank og penger umiddelbart forbundet med folkemord og massemord og sørge for at publikum fortsetter uvitende om dette avgjørende tema.

Parlamentet Koshered opp for noen tid, har vi hver vitne vårt hjemland sabotert av en produsert invadere kraft av innvandrer bønder plantet her gjennom jødiske staten innflytelse. En sionistiske regjeringen identifisert som fienden. Det er suicidal ikke å forsvare vår nasjon fra denne kreft parasitt som sitter komfortabelt i denne fremtredende maktsentrum. Vis meg et folk som ikke ville fysisk motstå etter omstendighetene vi befinner oss i dag, eller noen som ikke klarer å forsvare vår nasjon, kultur og fremfor alt vår europeiske rase av denne parasitt bendelorm og se en forræder forurenset med styrker fra jødiske onde psykologisk våpen Kulturmarxismen (politisk korrekthet) metode tjoret i ren bulshit kommer fra okkuperte huset kjøkken !! Stortinget’

Jeg synes synd på våre naive unge personer født i denne onde regime, en ideologi, kontrollert av jødiske sionismen, og en ungdom klonet å godta denne psykologiske pseudovitenskap som endrer den moralske stoff etnisk Europa. Sunn fornuft blir nå utfordret, kanalisert gjennom regjeringen quangos beslektet med Frankfurterskolen (Common formål) til hensikt slå den moralske orden av rett og galt, etsende system til å angripe de demografiske røtter av våre stammefolk som de er shepherded sammen med massene som storfe (Goy) gjennom denne globale sosialt konstruert modifikasjon.

Folkemord ved innvandring er rasismeog indikerer den etniske rensingen av våre stammemedlemmer fra proxyGenocideRacism og de som ikke ser dette behovet hodet undersøke.

For den vekket blant oss er det synlig, et globalt koordinert angrep mot alle stammer europeisk avstamming, uavhengig av våre folk bor de blir utstøtt, målrettet som haters, rasister og trangsynte for å stå opp til denne ensidige agenda utformet for å knytte oss og resten av vår europeiske belastning tar oss til innsending pålagt oss gjennom såkalt demokrati. Det er det demokrati har levert oss “HATE” oss mot den europeiske alt dette gjøres i land så langt borte som Australia til Amerika, Afrika og Europa eller bedre vitne til i vårt eget hjemland forent Albion Archipelago (UK)

Sann diversity og Antirasisme Melding Merk hvordan det effekter bare hvite nasjoner !!! Med dette tempoet snart vi har ingen nasjon å ringe vår egen! Så hvorfor ikke kjempe , hvorfor vi er fortsatt i stand til å sikre en sikker fremtid i stedet for en slave fremtid for våre barn.

Hvis du ønsker å visualisere et bilde av fremtiden for vårt forent Albion (GB) og Den europeiske man trenger bare ta eksempel av Sør-Afrika.

Sør-Afrika var en ledig flate av avfall land kjøpt av den nederlandske fra Dingaan the-dead-tohorribleZulu en gjensidig avtale var de svarte stamme slutt ville ha nytte av en harmonisk ordning med den hvite ble den dominerende inntil oppdagelsen av diamanter og gull. Snart skal stilte av de sionistiske jøder som mystiske jødiske marxismen satt i tankegangen til de lokale arbeidere og voila splitt og hersk vises i alle aspekter av hverdagen, den harmoniske ordningen var skjør.

Mandela Så i 1910 (den jødiske marxismen) ANC (African National Congress ‘) ble etablert, akselererer raskt forårsaket uro korrosjon fra dette punktet en taktikk som brukes av jøder for å total kontroll over verdifulle mineraler. Omsider jødene var Mandela nøkkelspillere.

Jeg har lagt noen forsknings lenkene nedenfor denne artikkelen.

Pressebilde av diamant til videoen. diamant09

følger historien om den hvite kamp for å overleve, var en daglig hendelse, rase drap, tortur, voldtekt og kidnapping av hvitt er en uuttalt handling av en rekke å begå stillhet av den jødiske sionistkontrollerte medier. Taktisk de bare rapportere disse grusomhetene lokalt for å isolere internt for å ikke siver inn i den globale arena en kontrollert media, shepherds oss gjennom en smal politisk korrekt korridor for samme resultat !! Positiv action = “Omvendt Apartheid

Når du har vurdert de afrikanske saker merke sammenligninger skjer med vår paneuropeiske stamme i Amerika og sammenligne hvordan disse forbrytelsene følger samme mønster som de skjer i Sør-Afrika og huske lært gjennom sin jødiske prosjektil ‘TV’ mot oss den europeiske belastning hat.

Den etniske rensingen i Amerika for de jødiske sionistene i Det hvite hus er fortsatt et work in progress som korroderer sosial konstruksjon på plass under og etter de to verdenskrigene endre den generelle etnisk utgjør av denne nasjonen ved å implementere Kalergy plan til flom Europa med fremmede kulturer. Dette var inspirert av alle de ledende jødiske media og banktjenester oligarker det er hvordan de undertrykke hvitt på svart rase og hater Minoritetsregel The Rise of Political Correctnesscrimes isolere slike nyheter som de har gjort i det sørlige Afrika bare rapporterer lokalt. Likevel amerikanske statistikk viser disse svart på hvitt rase og hatkriminalitet. Det viser samme mønster, som også har vært brukt i Sør-Afrika mot de etniske europeiske afrikaans.

USAs etniske makeup har endret posisjoner i de siste 70 årene nesten til det europeiske minoriteten i landet. Så mitt råd til de som bryr seg overse skiltene på egen risiko! Det er nå vi må ta et standpunkt, ikke snart av hensyn til våre barn.

foreldre-onpedofilPAPut-avBBC-studios2012 BBC (British bolsjevikiske Corporation) er et ledende selskap i å drive denne etniske rensingen av våre folk. Ta for eksempel den jødiske sionistiske BBC direktør for TV, Danny Cohen denne saken er en ledende ledende skikkelser som produserer sin jødiske media prosjektil som brakte og skjult beskyttet Jimmy Saville pedofile fenomener. Skal vi fortsette å ha tillit til å ha disse blodlinje avvikere fôring oss hva de vil ha oss til å tenke? Knuse den jødiske våpen kulturmarxismen før de helt ferdig oss.

På dette tidspunktet i vår nasjon våre barn blir brukt som frontlinjen fôr av den jødiske sionistiske ideologi. De er mentalt utfordret som regimet har begynt å implementere disse nye skolen Academy flaskenecking våre barn til å bli EU-kloner for regimet. Disse nye akademiets er en trussel mot vår eksistens, som vakt i og ut av disse ideologi kloner som har vært gjennom tvungen integrering som storfe disse hjerne vasket kloner redusert testosteron gjennom årene mumie State regnbue feminizing, sexualising og motet patriotisme å gjøre viss det fremskritt sin jødiske kontrollert for enterprise-South Liverpool Academy_03 fortalt at fordi de kontrollerer skolene de kontrollerer vår fremtid vil du neppe finne jødiske studenter i noen av disse skolene !!

Nei de tror på separatisme for seg selv har sine egne skoler kan gjøre visse avl og trening av en ny jødisk ungdom, B’nai B’rith og sayanin å være sikker på å peke dem i den retningen som bare vil passe deres formål og det er å lage den jødiske lederskapet i morgen for å fremme sin regnbue global landsby svindel. Kan du kjenne hvordan en enkel metode eller en del av en hemmelig implementert til ulempe oss?

Men når det kommer til universiteter når det er behov for videre opplæring og overvåking er viktig for jødene, og motvillig komme inn og co mingle med goy. Likevel uforvarende til alle oss som bryr behov er allerede foran oss, og det er derfor handsomely finansiering og bevare den jødiske Board of varamedlemmer, som igjen midler Unionen av jødiske Studenter en jødisk lobbygruppe som fortsatt eksisterer etter mer enn 200 år alle bevart for å sikre at de holder tags alle europeiske studenter og de som faller ikke marxismen rapportert! Prøve og konkurrere med dette økonomisk lukrativt å infisere vekst Hidden arbeids mot oss.
Ingen universitet er immune mot denne parasittiske trussel. Ta for eksempel min hjemby Liverpool. Det champions seg som en kulturell leder som studentvennlig by, som utvilsomt er, men under Walt Disney bildet som presenteres for publikum er en mer uhyggelig objektiv ved å plante disse multietniske studenter fra fjerne land lokkes her ved hjelp av preplanlagte EU stipend insentiver og preconditioned Sodoma og Gomorra typen markedsføring klubbscenen og en lun sky av regnbuen seksuell løssluppenhet, det fremmer en mer liberal elever og studenter oppfordres til å opprettholde delt lojalitet til sitt eget land, men mindre for oss. Bonusen til alt dette kirsebær plukke regimet er i endring demografi, moralsk kompass og etniske sammensetningen av dette universitetet som langsiktig fostre en måte å tenke på og deretter oppmuntre mest å bo og være en del av denne samme etsende infrastrukturen i ass hole jøde inspirert modernismen (kulturmarxismen), fordi det er det jeg har sett gjennom mine 28 år med arbeid i denne byen. Det samme mønsteret er brukt i alle byer i Europa mot vårt folk disse universitetene produserer verktøy av regimet.

Ingen av de prinsipper som fører disse universitetene har ingen lojalitet til vår nasjon eller kultur kan sees av den fortsatte churning ut disse nye marxistiske lederne i respektive bransjer, slik at de kan scuttling skipet av kultur, handel og industri ledende vår nasjon og folk i noen krise. Det er de nye faglige lederne i fremtiden programmeres via en smal båndbredde på rød til mørk rød eller rosa fagene være sikker på å ende med den foretrukne fargen Red passer den jødiske marxistisk regime.

Bare unge mennesker som er immune mot denne psykologiske condition av kulturmarxismen kan spydspiss rense vår nasjon av disse jødiske sionistiske parasittiske tyranner innebygd i våre regjering, rådhus og offentlig service. Youth Parliament Disse immun ung forpliktet til å bevare selve eksistensen av vår tribal blod folk. Ingen mennesker kan leve uten land og nasjon og vårt land er Europa for våre folk. Ledende sionistiske jøder gjøre alle land og nasjoner av sine egne og rettferdiggjøre den som en Talmud bibelsk fødselsrett som sett skjer i sanntid i Palestina Video her. Når det faktisk et land som allerede eksisterer andre steder disse parasittene, som har vært gunstig oversett av de kontrollerte media! Deres autonome hjem Oblast.

Det er disse sionistiske jøder som har endret selve innholdet av loven ved å feste en lukrativ Talmud kontrollert juridisk system for å fange opp, redusere og kastrere den goy, for å sikre fullstendig kollaps for å være sikker på en klar bane for all sin stamme. Jeg tror det juridiske systemet til å være en massiv skattesvik drives av off shore sionistiske selskaper kontrollert av jødiske kriminelle bank familier. Hovedinteressen av rettssystemet er å kriminalisere, Charge og Securities ££££££ rettskjennelse fra en dommer eller enda bedre fra rettsforfølgelse mot all slags vær skyldig eller ikke. CPS (Crown Prosecution Service) er faktisk representant (gate keeper) av bedrifts maskin som sykluser kapitalismen. neste gang den ulovlige Namsmannen kommer på døren din, og han kaller politiet for back up, observere handlingene politiet når loven er brutt av deres juridiske agenter “frøken” !.
Historisk Hvis det ikke var for Oliver Cromwell tillate denne parasittiske blod linje å være i vårt land, og deretter mer moderne gjør det akselerere enda raskere gjennom metodene som er skapt og fremført av jøden Karl Marx, kombinert med de jødiske teorier froids der resulterte i Kulturmarxismen, ville problemet ikke eksisterer i dag. Jeg må også påpeke at loven som ekskluderer disse stammefolk fra våre land fortsatt eksisterer den dag i dag, og har aldri blitt opphevet, og forhåpentligvis en dag vil bli handlet opp.

Som for våre egne stammeblod folk i dette landet forent Albion (Storbritannia), har vi bare én jorden, og jorden er Albion (UK) som tilhører oss. Vår troskap er ikke bare til alle våre stammer vår nasjon Albion (Storbritannia), men også for vår utvidede stamme familier i Europa. Det er den integrerte sionistiske parasitt som i hemmelighet avlet vår naturlige instinkt til motstand.

Europa tilhører europeerne !! Perioden.

Det er alle innvandrer kjæledyr som sionistiske jøder har fått fra fjerne land. Dette er en no er hvit historisk metode de bruker for å skape splittelse i hva landet den jødiske sionistiske forbruker. Ingen omsorg for nasjonen, som de bor alle i stedet de kaller for å opprettholde delt lojalitet og tilhørighet andre steder i motsetning til våre lokale folk som er bundet til dette landet.

Vi blir fortalt disse disse innvandrer kjæledyr er dårlig flyktende krigsherjede land som flyktninger som ankommer med noe annet enn klærne de står i. Men som vi går langs high street, ser vi virksomhet etter virksomhet oppslukt av disse kjæledyr, sug fra vår økonomi tilbake over til sine fjerne familier. Spør deg selv, hvordan kan disse menneskene komme inn i disse stillingene for uavhengighet, uavhengig, og sikkert sammenligne det med hvor vanskelig det har vært i ditt eget liv for å skrape sammen en mager levende bare tidligere eksisterer.

Disse kjæledyr er bevisst høstet her å bruke som demografiske bønder. Deretter favorisere med insentiver til å sørge for at det skaper et stemmeberettigede blokken av lydige migranter alt gjort til sinne og forårsake splittelse og hater mellom alle kulturer er de høstet stemmeberettigede blokken av jødisk marxistisk regime.

Det var så enkelt som dette for parasitten når disse ledende sionistiske parasittiske politikere ble forankret i vår regjering, byer og bystyrene, mer under og etter andre verdenskrig da de snart hadde kontroll over alle sentrale budsjetter. Dette er når korrosjon startet som de plassert politisk politikk, handling, regel, lov eller forskrift å sakte ruste bort samfunn, handel og 69624_100427386804264_1800912797_nindustry alltid mot kollaps eller objektivt mot sine jødiske kapitalistiske venner for dem til teppe bag. Hvor lenge skal vi tillate denne fremmede parasittiske kroppen til å administrere våre fond pågår?

Det har vært en langsom forhånd for disse parasittene, som de har i flere tiår vært skjult og gradvis arbeide mot målet deres å vite at han som styrer disse byene og kommunene vil en dag styre landet og beviset er i pudding

Jeg har gjenkjent og identifisert mye siden tapet av min virksomhet Quiggins tilbake i 2006. I anerkjennelse av mine 48 år for å bli selvstendig næringsdrivende har ført meg tilbake på dette sent stadium av arbeidsforholdet deponi, men jeg vil si dette mine 28/30 år arbeider i byen har vært avgjørende for min informasjon og bonus på min interesse kom gjennom min karriere i antikk handel. Den jødiske kontrollert juridiske systemet er en viktig faktor i denne bransjen, en lukrativ lukket dør slagmark for sin blodslinje. Jeg har vært do til vitne på første hånd hvordan dette systemet har sakte sår vår kultur. Angripe helt nederst for grunnleggelsen oppgjør av skoler, kirker, sykehus, universitet, bibliotek, samfunn og sosiale møteplasser Puberalt demontert og solgt for skrapverdi. Beginners Guide til jødespørsmålet. Dette erstattet med et system bedre til rette for jødisk sosial kontroll over dem i setet av makt i byen vår og rådhusene å manipulere. Våre folk ender opp med et sosialt konstruert enhet ingen enhet av ødelagte og spredte lokalsamfunn tilfeldig podet fra andre steder i byen alt gjort i skikkelse av regenerering og ARSE HOLE progressive modernismen ‘!! alle beskyttet av en lukrativ jødisk juridiske systemet gjennom sine dommere, ordførere, rådmenn, advokater og politi en pyramide system, som alle feed fra samme trau og i retur, så lenge de hver i samsvar med denne etsende systemet deres personvern og lyssky avtaler enten deres familier eller sine egne, vil ikke være truet.
Jeg blir ofte spurt om hvordan en så liten ugjennomtrengelig samfunnet er i stand til å ha så mye innflytelsesrik kontroll over en kompleks infrastruktur, men en gang forklart noen ikke alle synes å forstå det komplekse problemet, mens andre forblir forankret i den samme kognitiv dissonans, som om Cogniative disidancetrembling når oppmuntret til å gå utenfor sin opprinnelige comfort zone.

Vi er på dette punktet vitne siste generasjon av europeiske barn blir født. Vi må anerkjenne hvor vanskelig det har vært å fylle opp vår befolkning med vår egen blod lager ikke bare fra korrosive økonomiske begrensninger blir pålagt denne jødiske system, ved hjelp av regjeringens fredspolitikk, men også av den interne parasitt planting i vår nasjon sin innvandrer kjæledyr og fremmede kulturer fra jord fra de mørkere kontinenter. Når det blir en global landsby Scam offentlig bevissthet om problemet utspekulert målet den europeiske delen av sine gjester, og bruke dem til å peke skyting har tidligere gjort en feil, som vil avhjelpe distraherende bort fra den truende trusselen om etnisitet endringer til vår demografiske gjøre med å være pålagt vårt folk. Dette vil peke oss i feil retning skaper ytterligere splittelse mellom de etniske europeere, mens de fortsetter å fylle sine kvoter.

Den globale landsbyen svindel det symbiotiske forholdet mellom jødisk sionisme og marxismen, for å fremme global landsby.

Jødisk sionisme driver internasjonalisme

Inter stasjoner og oppfordrer konsumerisme

Internasjonalisme trenger alle internasjonale grenser åpne og til slutt dra nytte av den globale landsbyen

Kulturmarxismen (politisk korrekthet) talsmenn for den globale landsbyen

Marxismen ønsker alle internasjonale grenser åpne

International marxismen er godt organisert, publisert og soliditet, og verden fortsatt tror det er bare en annen organiske fenomener.

Jødisk sionisme og marxismen er gode venner £££££ $$$$!

Velkommen til Matrix

Ta hans makt ‘Criminalise åger dagens

Alle pengene er skapt ut av gjeld og lånte bruk av “interesse” det kan aldri bli betalt av, har vi vært fanget i en kriminell jødisk spiral.

Ta hans makt ‘Criminalise åger i dag krever et rentefritt pengesystem.

Hvis du tror dette rotet over hele planeten kan ikke bli verre, du lever i skyen gjøk land. En massiv katastrofe er på horisonten. Hvis du vil ha rettferdighet begynner å snakke om de jødiske kriminelle bankers familier og ta sin makt.

Snakke åpent om de jødiske kriminelle Banker familier.

Si ja til localism = beskytte og distribuere

Våre forfedreløy kjempet og døde for denne jødiske regime. Siden da er det Nation våre forfedre kjempet for er kløktig blitt legalisert kaos av masseinnvandring, masse To dadsn arbeidsledighet, pedofili, ensidige rasistiske lover og eksponere våre sårbare barn til et forvrengt bilde av livet ved å pålegge disse barnas situasjoner som involverer homofile problemet to far eller” to mumier.

Hva gjorde våre forfedre trodde de kjempet for?
Våre forfedre var faktisk lurt av disse ledende jødiske sionistiske bankmann kriminalitet familier som Puppet oss alle langs denne smale korridoren av katastrofe Pieded deres teatrale assemblymen i huset til kjøkken avfall (parlamentet) tilbød oss gjennom deres Spoon fedJewish lykt ‘TV’

Multikulturalisme dreper Multikulturalisme

Mitt poeng i denne saken er om hvordan den jødiske marxismen har påvirket en splitt og hersk-programmet i alle nasjoner over hele verden. Det handler ikke om den sørafrikanske land avtale. Mitt poeng er om de globale koordinerte angrep på våre stammefolk, og at vi som hvite rase er den jødiske sionistene mest potente hindring.

Beware Ukraina to jødiske sionistiske oligarker Igor Kolomoysky og Sergey Tarutanow utpekt shills for EU. Igor Kolomoysky, 47, medeier Imperium Europa idé. av Private gruppe og president i United Jewish Community of Ukraina vil åpne grensene til de mørkere kontinenter. Fortell meg det er bare en annen tilfeldighet.

Gjør din egen forskning folk i det sørafrikanske problem. Her er noen linker.

Bevis på verk som Dingaan og barn signert Piet Retief,

http://www.whitenationnetwork.com/paper/archives/4441

Gammel dramatisering av Piet Retief leder av det første Voortrekker partiet møtt med Zulu kong Dingaan tribal grunneier solgt på den nederlandske nybyggere en avtale jord forhandlet på betingelse Retief laste ned en masse storfe ble stjålet av en rivaliserende stamme pluss gaver Retief nedla storfe og ga gaver og gjerninger ble signert. Kort tid etter Dingaan prøvde å reversere transaksjonen ved å drepe ham og hans menn kroppen hans ble raskt gjen inkludert den offisielle undertegnet avtalen.

Noen offbeat artikler om voldtekt i SA. Legg merke til at den eneste referansen til voldtekt i hvitt er laget i første ledd Ikke mutch hensyn til den ekstreme volden som understrekes av landets voldtektsstatistikken som forener kommunene de fattige, og de gated communities til de rike.”

Boer folkemord. assortert informasjon

Folkemord Watch Red October bevegelse i SA

Folkemord Watch. agenda

Umyndiggjøring av det hvite i loven, blar nedover Employment Equity Act. positiv handling

Svart Politimenn organisert gjengvoldtekter av hvite menn i Sør-Afrika.

En sjokkerende statistikk er at Sverige har den nest høyeste svart på hvitt voldtektsstatistikken for Sør-Afrika.

Dette er det nærmeste SA kommer til mainstream rapportering ellers er det bare “hvite” grupper rapportering.

En anstendig sørafrikanske mainstream media diskusjon på hvitt folkemord.

SA President Jacob Zuma synger om å drepe hvite etnisk minoritet. Sangen heter The Cabinet vil drepe Boeredette er Umshini wam eller “My Gun

Kan du forestille jødiske Cameron synger den samme sangen om jøder eller svarte i Storbritannia?

Kom Hvit privilegium i elementær klasserommet. sett her inokulering av stripping landet av den hvite når det faktisk var det en jødisk industri.

En av de best bevarte hemmelighetene i det 21. århundre: Den pågående folkemord i SA, Kids Suffer verden ser ingenting 2014.

Den jødisk kontrollerte media vil derfor kutte et familiemedlem avskrekke og voldta andre er et tegn på frivillig salg opp. Infrastrukturen har falt fra hverandre siden.

Her er noen linker som gir eksempler på hvordan den jødiske finansiert Frankfurt og felles formål tankegangen virker mot vår europeiske folk pode skylden bort fra den sanne Puppet Master

Hvit Privilege Conference 2014 Del 1 av 4: Rasisme Oppfunnet i amerikanske koloniene

Hvit privilegium Conference 2014 Del 2 av 4: Voldtekt er ikke i seg selv onde

Hvit Privilege Conference 2014, del 3, 4:

Hvit Privilege Conference 2014 del 4 av 4: Little red corvette av undertrykkelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s