Den talmudiske hånd af Peter Quiggins i dansk

Engelsk med links http://peterquiggins.wordpress.com/2014/03/04/the-talmudic-hand/

Folk har ikke genkende hvor jødisk zionisme bruger deres psykologiske tankekontrol våben af kulturel marxisme (politisk korrekthed). Det er et værktøj til socialt engineering mod alle europæere til at bringe dem til hæl. De, der nægter at overholde enten udstødt eller skyede som om at have en slags social død, når det er faktisk det modsatte. Det er dem, der CASTOUT der er smittet.

Spørgsmål hvorfor i dag er det blevet strafbart at forsvare sin egen race og nation; spørgsmålet om, hvorfor dem, der straks bagvasket og tilknyttet Hollywood kliché navne og billeder af massemord; spørgsmålet om, hvorfor sandhed er blevet anti semitisk eller »racistisk«, og mest af alt spørgsmålet om, hvorfor de, der er villige til at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor Shylock kontrollerer bank- og penge øjeblikkeligt tilknyttet folkedrab og massemord og sørg for offentligheden fortsat uvidende til dette afgørende emne .

Parlamentet Koshered op i nogen tid har vi hver vidne vores fædreland bliver saboteret af et fremstillet invaderende kraft af indvandrede bønder plantet her gennem jødisk statslig indflydelse. En zionistiske regering nu identificeret som den indre fjende. Det er selvmorderisk ikke at forsvare vores nation fra denne kræft parasit, der sidder komfortabelt i denne fremtrædende magtcentrum. Vis mig et folk, der ville ikke fysisk modstå under de omstændigheder som vi befinder os i dag, eller enhver, der undlader at forsvare vores nation, kultur og frem for alt vores europæiske race fra denne parasitære bændelorm og se en forræder forurenet med styrker fra den jødiske onde psykologisk våben Cultural Marxism (Politisk Korrekthed) en metode tøjret i ren bulshit kommer fra besatte hus køkkenaffald !! Parlamentet’

Jeg skam vores naive unge født i denne onde regime, en ideologi, der kontrolleres af jødisk zionisme, og en ungdom klonet at acceptere denne psykologiske pseudo-videnskab, som er ved at ændre den moralske struktur etnisk Europa. Almindelig sund fornuft er nu udfordres, kanaliseret gennem statslige halvofficielle beslægtet med Frankfurterskolen (Fælles formål) til med vilje vende den moralske orden af rigtigt og forkert, en ætsende system til at angribe de demografiske rødder vores tribal folk som de er velfærdsvinklen sammen med masserne som kvæg (Goy) gennem denne globale socialt konstruerede modifikation.

»Folkedrab ved indvandring er racisme“, og angiver etnisk udrensning af vores stammefolk fra proxyGenocideRacism og dem, der ikke ser dette behov hovedet undersøge.

Til den vækket blandt os det er så synligt, en global koordineret angreb mod alle de stammefolk af europæisk afstamning uanset land vore folk opholde de bliver udstødt, målrettet som haters, racister og snæversynede til stående op til denne ene ensidige dagsorden fremstillet til tie os og resten af vores europæiske stamme tager os til indsendelse pålagt os gennem såkaldt demokrati. Det er det, demokrati har leveret os “HATE” mod os den europæiske alt dette gennemføres i nationer så langt væk som Australien til Amerika, Afrika og i hele Europa eller bedre vidne til i vores eget hjem land det forenede Albion øhav (Storbritannien)

True Diversity og Anti racisme besked Bemærk hvordan det kun effekter hvide nationer !!! På denne sats snart vil vi have ingen nation til at kalde vores egne! Så hvorfor ikke kæmpe nu, hvorfor vi er stadig i stand til at sikre en sikker fremtid i stedet for en slave fremtid for vores børn.

Hvis du ønsker at visualisere et billede af fremtiden for vores forenede Albion (GB) samt Europa man behøver blot at tage eksemplet med Sydafrika.

Sydafrika var en ledig kuplen affald jord købt af den hollandske fra Dingaan the-dead2horribleZulu en gensidig aftale var de sorte stammefolk i sidste ende ville nyde godt af en harmonisk arrangement med de hvide var det fremherskende indtil opdagelsen af diamanter og guld. Snart skal grad drage fordel af de zionistiske jøder mystisk jødisk marxisme sat i den tankegang af den lokale arbejdstagere og vupti del og hersk vises i alle aspekter af hverdagen, og at harmonisk arrangement blev skrøbelig.

Mandela i 1910 (jødisk marxismen) ANC (African National Congress «) blev oprettet, hurtigt forårsagede uro fremskynder korrosion fra dette punkt en taktik, der anvendes af jøderne for at få total kontrol af de ædle mineraler. Til sidst jøderne blev Mandela centrale aktører.

Jeg har vedhæftet nogle forsknings nedenstående links denne artikel.

Tryk på foto af diamant til video. diamant-09

Nu følger historien om den hvide kamp for at overleve, var på en daglig foreteelse, race mord, tortur, voldtægt og kidnapning af hvide er en uudtalt retsakt for enhver sort til at begå tavshed af den jødiske zionistiske kontrollerede medier. Taktisk de kun indberette disse grusomheder lokalt at isolere internt for ikke at sive ind i den globale arena en kontrolleret medie, hyrder os gennem en smal politisk korrekt korridor bestemt til samme resultat !! Positiv særbehandling = ‘Reverse Apartheid «

Når du har overvejet det afrikanske spørgsmål bemærke sammenligningerne sker med vores paneuropæiske stamme i Amerika og sammenligne, hvordan disse forbrydelser følger et lignende mønster til dem sker i Sydafrika og husk had undervises gennem deres jødiske projektil ‘TV’ imod os den europæiske stamme .

Den etniske udrensning i Amerika for det jødiske zionister i det hvide hus er stadig et arbejde i gang, at en korrodere social konstruktion sat på plads under og efter de to verdenskrige ændre den overordnede etniske make up af denne nation ved at gennemføre Kalergy plan til oversvømme Europa med fremmede kulturer. Dette blev påvirket gennem alle førende jødiske multimedie og bank oligarker, der er, hvordan de undertrykker hvidt på sort race og hader Minority Rule-The Rise of Political Correctnesscrimes isolere sådanne nyheder som de har gjort i det sydlige Afrika kun rapporterer lokalt. Alligevel amerikanske statistikker afslører disse sort på hvide race og hadforbrydelser. Det viser det samme mønster, som også har været brugt i Sydafrika mod de etniske europæiske afrikaans.

Americas etnisk makeup har skiftet positioner i de sidste 70 år næsten at gøre Den Europæiske mindretallet i det pågældende land. mit råd til dem, der bekymrer ignorere tegnene på eget ansvar! Det er nu vi skal tage et standpunkt, ikke snart nu for hensyn til vores børn.

forældremodpædofilePAPudenforBBCstudios2012 BBC (British bolsjevikiske Corporation) er førende i kørsel denne etniske udrensning af vores folk. Tag for eksempel den jødiske zionistiske BBC direktør for tv, Danny Cohen denne ting er en førende senior tal der står for at producere deres jødiske medier projektil der bragte og skjulte beskyttede Jimmy Saville pædofile fænomener. Skal vi fortsætte med at have tillid til at have disse blod line afvigere fodring os, hvad de vil have os til at tænke? Knus den jødiske våben kulturelle marxisme, før de helt færdig os.

På dette tidspunkt i vores nation vores børn bliver brugt som frontlinjen foder af den jødiske zionistiske ideologi. De bliver mentalt udfordret som regimet er begyndt at gennemføre disse nye skole Akademiets flaskenecking vores børn i at blive EU-kloner for regimet. Disse nye akademi s er en trussel mod vores eksistens, som de vogte ind og ud af disse ideologi kloner, der har været gennem tvungen integration som kvæg disse hjerner vaskede kloner formindsket af testosteron gennem års mumie stat regnbue feminizing, seksualiserende og modløs patriotisme at foretage visse det forskud deres jødiske kontrollerede orderEnterpriseSydLiverpoolAcademy_03 at vide, at fordi de kontrollerer skolerne de kontrollerer vores fremtid du næppe vil finde jødiske elever i nogen af disse skoler !!

Ingen de tror på separatisme for sig selv har deres egne at skoler kan gøre visse af avl og uddanne en ny jødisk Ungdom, B’nai B’rith og Sayanim at være sikker på at pege dem i den retning, der passer kun deres formål og det er at skabe den jødiske ledelse af i morgen for at fremme deres regnbue global landsby fidus. Kan du genkende, hvordan en simpel metode eller en del af er hemmeligt implementeret til ulempe os?

Men når det kommer til universiteterne, når der er behov for yderligere uddannelse og kontrol er afgørende for jøderne og modvilligt har behov for at komme ind og co blandede med goy. Ikke desto mindre uforvarende til os alle der interesserer behov er allerede foran vores, hvilket er årsagen til klækkeligt finansiering og bevare den jødiske bestyrelse deputerede, der på sin side fonde Unionen af jødiske Studerende en jødisk lobbyvirksomhed gruppe, der stadig eksisterer efter over 200 år alle bevaret for at sikre de holde tags på alle europæiske studerende og dem, der ikke henhører marxismens rapporteres! Prøv og konkurrere med dette økonomisk lukrative inficerende vækst skjulte arbejder imod os.

Ingen universitet er immune over for denne parasitære trussel. Tag for eksempel min hjemby Liverpool. Det mestre sig selv som en kulturel leder som studerende venlig by, som uden tvivl er det, men under Walt Disney billede præsenteret for offentligheden ligger en mere dyster målsætning ved at plante disse multiracial studerende fra fjerne lande lokkede her ved hjælp af forud planlagte EU stipendieansøgninger tilskyndelser og prækonditioneret Sodoma og Gomorra typen markedsføring af club scene og en fluffy sky af regnbue seksuel letsind, det fremmer en mere liberal studerende og studerende opfordres til at bevare split loyalitet over for deres eget hjemland, men mindre for vores. Bonussen til al denne cherry picking for regimet er at ændre demografien, moralske kompas og etniske sammensætning i dette universitet, at lang sigt fremme en måde at tænke og derefter tilskynde mest til at blive og være en del af denne samme korroderende infrastruktur af røv hul Jøde inspireret modernisme (Cultural Marxism), fordi det er det, jeg har været vidne hele min 28 års arbejde i denne ene by. Det samme mønster bruges i alle byer i Europa mod vores folk disse universiteter er fremstiller værktøjer af regimet.Ingen af de principper, der fører disse universiteter har nogen troskab til vores nation eller kultur som kan ses af den fortsætter kærning ud af disse nye marxistiske ledere i respektive industrier, så de kan pilede skibet af kultur, handel og industri førende vores nation og folk i visse krise. Det er de nye akademiske ledere fremtidens programmeres via en smal båndbredde på Rød, til mørk rød eller lyserød fag være sikker på at ende med den foretrukne farve Rød passer den jødiske marxistiske regime.

Kun unge, der er immune over denne psykologiske konditionering af kulturel marxisme kan spydspids udrensning vores nation af disse jødiske zionistiske parasitære tyranner indlejret i vores regering, rådhuse og offentlige tjeneste. Youth ParliamentThese immune unge forpligtet til at bevare selve eksistensen af vores tribal blod folkemusik. Ingen folk kan leve uden et land og nation og vores jord er Europa for vores europæiske folk. Førende zionistiske jøder gør al jord og nationer deres egne og begrunder det som en talmudiske bibelsk fødselsret som set sker i realtid i Palæstina Video her. Når de i virkeligheden et land for allerede findes andetsteds disse parasitter, som er blevet bekvemt overset af de kontrollerede medier! Deres autonome hjem Oblast.

Det er disse zionistiske jøder, der har ændret selve karakteren af loven ved at fastgøre en lukrativ talmudiske kontrollerede juridiske system til at indfange, begrænse og kastrere den goy, for at sikre fuldstændig kollaps for at være sikker på en klar vej for alle deres stamme. Jeg tror, det juridiske system, der skal en massiv skattesvig drives af off shore zionistiske selskaber, der kontrolleres af jødiske kriminelle bank familier. Det vigtigste interesse retssystemet er at kriminalisere, Charge og Securities ££££££ retskendelser fra dommer eller endnu bedre fra anklagemyndigheden mod enhver vejr skyldig eller ej. CPS (Crown anklagemyndighed) er i virkeligheden repræsentant (gate keeper) af virksomhedernes maskine, som cykler kapitalismen. Så næste gang den ulovlige foged ankommer til din dør, og han kalder politiet for back up, observere handlinger politiet når loven brydes af deres retslige agenter «fogeder” !.

Historisk Hvis det ikke var for Oliver Cromwell tillade denne parasitære blod linje til at blive i vores land, og derefter mere moderne gør det accelerere endnu hurtigere gennem de metoder, der er oprettet og fremført af den Jøde Karl Marx kombineret med de jødiske teorier froids der resulterede i Cultural marxismen, ville problemet ikke eksisterer i dag. Jeg også påpege, at loven, der udelukker disse stammefolk fra vore lande stadig eksisterer den dag i dag, og er aldrig blevet ophævet og forhåbentlig en dag vil blive handlet op .Som for vores egen tribal blod folk af denne forenet Albion nation (Storbritannien) har vi kun én jord, og at jord er Albion (Storbritannien), der tilhører os. Vores troskab er ikke kun til alle vores Stammer vores Albion nation (Storbritannien), men også til vores udvidede stammeledere familier i Europa. Det er den integrerede zionistiske parasit, der i det skjulte ynglet vores naturlige instinkt til modstand.

Europa tilhører europæerne !! Periode.

Det er alle de indvandrede kæledyr, at de zionistiske jøder har høstet fra fjerne lande. Dette er en Ingen er hvid historisk metode de bruger til at forårsage division uanset i hvilket land den jødiske zionistiske indtager. Ingen pleje for nationen, som de nu alle er bosat i stedet de opfordres til at fastholde split loyalitet og tilhørsforhold andetsteds i modsætning til vores indfødte folk, der er bundet til denne ene land.

Vi får at vide disse disse indvandrede kæledyr er dårlige flygtende krigshærgede lande som flygtninge, der ankommer med intet andet end det tøj, de står i. Men som vi går langs high street, vi ser forretning efter forretning opslugt af disse kæledyr, vandlås fra vores økonomi tilbage over til deres fjerne familier. Spørg dig selv, hvordan kan disse mennesker komme ind på disse positioner for uafhængighed, selvstændige og sikkert sammenligne det med, hvor svært det har været i dit eget liv for at skrabe sammen en mager levende bare at hidtil eksistere.

Disse kæledyr er med vilje høstet her for at bruge som demografiske bønder. Derefter fordel med incitamenter for at være sikker det skaber en stemme blok af lydige migranter alle gjort til vrede og forårsage division og hader mellem alle kulturer er disse den høstede stemme blok for den jødiske marxistiske regime.

Det var så let som dette for parasitten, når disse førende zionistiske parasitære politikere blev indlejret i vores regering, byer og byråd, mere under og efter Anden Verdenskrig, da de snart havde kontrol over alle centrale budgetter. Dette er, når korrosionen startede som de placeret politisk politik, handle, regel, vedtægter eller regulering til langsomt korrodere væk samfund, handel og 69624_100427386804264_1800912797_nindustry altid i retning af sammenbrud eller objektivt i retning af deres jødiske kapitalistiske venner for dem at tæppe taske. Hvor længe vil vi tillade dette fremmede parasitære krop til at styre vores midler på fremskridt?

Det har været en langsom forhånd for disse parasitter, som de har i årtier været det skjulte og gradvis arbejde hen imod deres mål at vide, at den, der styrer disse byer og kommunalbestyrelser en dag vil styre landet og beviset er i budding

Jeg har anerkendt og identificeret så meget siden tabet af min virksomhed Quiggins tilbage i 2006. I erkendelse af at mine 48 år for at blive selvstændige har ført mig tilbage på dette sene tidspunkt for ansættelsesforholdet lossepladsen, men jeg vil sige dette mine 28/30 år arbejder i byen har været afgørende for min oplysning og bonus på min interesse kom gennem min karriere i den antikke handel. Den jødiske kontrollerede juridiske system er en central faktor i denne industri, en lukrativ lukket dør kampplads for deres blod linje. Jeg har været medvidende vidne på første hånd, hvordan denne ordning har langsomt afviklet vores kultur. Offensiv i selve bunden af grundlæggelsen afviklingen af skoler, kirker, hospitaler, universitetets, Biblioteks, lokalsamfund og sociale mødesteder som Pubber-all demonteret og solgt til skrot værdi. Begyndere Guide til det jødiske spørgsmål. Dette erstattes med et system mere befordrende for jødisk social kontrol for dem i sædet af magten i vores by og rådhuse at manipulere. Vores folk ender med en socialt konstrueret enhed ingen enhed af knækkede og spredte samfund tilfældigt indpodet fra andre byen steder alle gjort i skikkelse af regenerering og ARSE HUL progressiv MODERNISME ‘!! alle er beskyttet af en lukrativ jødisk retssystem gennem deres dommere, borgmestre, byrådsmedlemmer, advokater og politiet en pyramide-system, som alt foder fra samme trug og til gengæld, så længe de hver i overensstemmelse med denne korroderende systemet deres privatliv og lyssky aftaler enten deres familier eller deres egen, vil ikke blive bragt i fare.

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan sådan en lille uigennemtrængelig samfund er i stand til at have så meget indflydelsesrige kontrol over en så kompleks infrastruktur, men en gang forklaret nogle ikke alle synes at forstå det komplekse spørgsmål, mens andre forbliver forankret i samme kognitiv dissonans, som hvis Cogniative disidancetrembling når tilskyndet at træde uden for deres forprogrammerede komfortzone.Vi er på dette punkt vidne til sidste generation af europæiske børn, der bliver født. Vi må erkende, hvor svært det er blevet at genbestille vores befolkning med vores eget blod bestand ikke kun fra ætsende økonomiske begrænsninger, at de pålægges denne jødiske system, ved hjælp af regeringens fredstid politik, men også af denne interne parasit plantning i vores nation deres indvandrede kæledyr og fremmede kulturer fra jord fra de mørkere kontinenter. Så snart det bliver en global landsby fidus offentlige bevidsthed problem de snedig målrette den europæiske del af deres gæster og bruge dem til at pointere optagelse af har tidligere lavet en fejl, der skal rette op distraherende væk fra den truende fare for etnicitet ændringer af vores demografiske gøre med at blive pålagt vores folk. Denne vilje peger os i den forkerte retning skaber yderligere splittelse mellem de etniske europæere, mens de fortsætter med at fylde deres kvoter.

Den globale landsby fidus det symbiotiske forhold mellem jødiske zionisme og marxismen, at fremme den globale landsby.

Jødisk zionisme driver internationalisme

Internationalisme drev og tilskynder forbrugerisme

Internationalisme brug for alle internationale grænser åbne og i sidste ende nyder godt af den globale landsby

Kulturel Marxisme (Politisk korrekthed) går ind for den globale landsby

Marxismen ønsker alle internationale grænser åbne

Internationalt marxismen er godt organiseret, publiceret og solvens, og verden stadig synes det er bare en anden organiske fænomener.

Jødisk zionisme og marxismen er gode venner £££££ $$$$!

Velkommen til Matrix

Tag sin magt Criminalise Åger i dag

Alle penge er skabt ud af gæld og udlånt med anvendelsen af interesse” det kan aldrig blive betalt off, vi er blevet fanget i en kriminel jødisk spiral.

Tag sin magt Criminalise Åger i dag efterspørgsel et rentefrit pengesystem.

Hvis du tror, det rod over hele planeten kan ikke blive værre, så du lever i Sky Gøg jord. En massiv katastrofe er i horisonten. Hvis du vil have retfærdighed begynder at tale om de jødiske kriminelle bankmand familier og tage deres magt.

Tal åbent om de jødiske kriminelle Banker familier.

Sig ja til lokalisme = at beskytte og distribuere

Vores forfædreløjet forkæmpede og døde for denne jødiske regime. Siden da Nation er vores forfædre kæmpede for er snedigt blevet legaliseret kaos med masseindvandring, masse Two dadsn arbejdsløshed, pædofili, ensidige racelove samt udsætte vores udsatte børn til et forvrænget billede af livet ved at pålægge disse børns situationer, der indebærer den homoseksuelle udstedelse «to fars” eller “to mumier.

Hvad var det vores forfædre troede, at de kæmpede for?

Vores forfædre var faktisk ført bag lyset af disse førende jødiske zionistiske bankmand kriminelle familier, der Puppet os alle langs denne smal korridor på katastrofe Rottefængeren-ed deres teatralske assemblymen i huset af køkkenaffald (parlamentet) tilbudt os gennem deres Spoon fedJewish lanterne ‘TV »Multikulturalisme dræber Multikulturalisme

Min pointe i denne sag handler om, hvordan jødisk marxisme har påvirket en del og hersk-program i alle nationer over hele kloden. Det handler ikke om den sydafrikanske jord deal. Min pointe er, om den globale koordinerede angreb på vores tribal folk og at vi som hvide race er den jødiske zionister mest potente forhindring.

Pas Ukraine to jødiske zionistiske oligarker Igor Kolomoysky og Sergey Tarutanow nu udpeget shills for EU. Igor Kolomoysky, 47, medejer Imperium Europa ideen. af Privat koncern og præsident for De Forenede Jewish Community of Ukraine vil nu åbne dine grænser for at de mørkere kontinenter. Sig mig er det bare endnu en tilfældighed.

Gøre din egen forskning folk på det sydafrikanske problem. Her er nogle links.

Bevis for gerninger, som Dingaan og boerne underskrevet Piet Retief,

http://www.whitenationnetwork.com/paper/archives/4441

Gamle dramatisering af Piet Retief lederen af det første Voortrekker partiet mødtes med Zulu kong Dingaan stammeområderne jord ejer, der sælges de hollandske bosættere en aftale jord forhandlet på betingelse af, Retief hente en masse kvæg, der blev stjålet af en rivaliserende stamme plus gaver, Retief hentet kvæget og gav gaver og gerninger blev underskrevet. Kort efter Dingaan forsøgte at vende handlen ved at dræbe ham og hans mænd hans krop blev hurtigt genvundet herunder den officielle underskrevet aftale.

Et par skæve artikler om voldtægt i SA. Bemærk, at den eneste henvisning til voldtægt hvide er lavet i første afsnit “Ikke mutch henvisning til den ekstreme vold der, understreges af landets voldtægt statistik, der forener kommunerne de fattige, og de kanaliserede samfund af de rige.

Boer folkedrab. sorterede informationer

Folkedrab ur røde oktober bevægelse i SA

Folkedrab ur. dagsorden

Umyndiggørelse af hvide i loven, skal du rulle ned for Beskæftigelse Equity Act. Positiv særbehandling

Sort Politifolk organiserer gruppevoldtægter af hvide mænd i Sydafrika.

En chokerende statistik er, at Sverige har den 2. højeste sort på hvid voldtægt statistik efter Sydafrika.

Dette er det tætteste SA kommer til mainstream rapportering ellers er det kun “hvide” grupper rapportering.

En anstændig sydafrikanske mainstream media diskussion på hvidt folkedrab.

SA præsident Jacob Zuma synger om at dræbe den hvide etniske minoritet. Sangen hedder “Landsstyret vil dræbe Boere” dette er Umshini wam eller “My maskingevær

Kan du forestille dig jødisk Cameron synger den samme sang om jøder eller sorte i UK?

Kom White privilegium i den elementære klasseværelset. ses her podning af selskabstømning af landet på de hvide når det rent faktisk var en jødisk industri.

En af de bedst bevarede hemmeligheder i det 21. århundrede: Den igangværende folkedrab i SA, Kids Suffer verden ser intet 2014.

Den jødiske kontrollerede medier ser derfor skære en familie medlemmer afværge og voldtage andre er et tegn på frivillig salg op. Infrastrukturen er faldet fra hinanden siden.

Her er nogle links, der giver eksempler på, hvordan den jødiske finansierede Frankfurt og fælles formål tankegang modarbejder vores europæiske folkemusik podning skylden væk fra den sande puppet mestre

Hvid privilegium Conference 2014, del 1 af 4: Racisme Opfundet i amerikanske kolonier

Hvid privilegium Conference 2014 Del 2 af 4: Voldtægt er ikke i sig selv ond

Hvid privilegium Conference 2014, del 3, 4:

Hvid privilegium Conference 2014 Del 4 af 4: Lille rød korvet af undertrykkelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s