Talmudiska Hand på svenska av Peter Quiggins.

http://peterquiggins.wordpress.com/2014/03/04/the-talmudic-hand/

Folk känner inte igen hur judisk sionism använder deras psykologiska tankekontroll vapen av kulturell marxism (politiskt korrekthet). Det är ett verktyg för socialtingenjörs mot alla européer att föra dem till häl. De som vägrar att följa antingenutstött eller skydde som om att ha någonform av socialt bort när i själva verket ärdet tvärtom. Det är de som CASTOUT som ärsmittade.

Fråga varför idag har det blivit ett brott att försvara sin egen ras och nation; frågan varför de som inte är omedelbart förtalas och förknippas med Hollywood klyscha namn och bilder av massmord; frågan varför sanningen har blivit antisemitisk eller “rasist”, och mest av allt frågan varför de som är villiga att ifrågasättavarför Shylock kontrollerar bank- och pengar är direkt knutna till folkmord och massmord och se till att allmänheten förblir ovetande till denna viktiga ämne.

Sedan en tid tillbaka vi varje har bevittnat vårt hemland saboteras av en tillverkad invasionsstyrka invandrar bönder planterade här genom judiskt statliga inflytandet. En sionistiska regeringen nu identifierats som fienden inom. Det ärb självmord att inte försvara vår nation från denna cancer parasit som sitter bekvämt i denna framstående säte makt. Visa mig ett folk som inte skulle fysiskt motstå under sådana omständigheter som vi befinner oss i dag, eller någon som inte försvarar vår nation, kultur och framför allt vår europeiska ras från denna parasitbandmask och se en förrädare som förorenats av styrkor från den judiska ondska psykologiska vapen av kultur marxismen (Politiskt Korrekthet) en metod tjudrad i ren bulshit kommer från ockuperade hus matavfall !! “Parlamentet”

Jag tycker synd om vår naiva ungdomar födda till denna onda regim, en ideologi som kontrolleras av judisk sionism, och en ungdom klonad att acceptera denna psykologiska pseudovetenskap som förändras moraliska struktur etnisk Europa. Sunt förnuft är nu utmanas, kanaliseras genom statliga quangos besläktad med Frankfurtskolan (Common ändamål) att avsikt vända den moraliska ordningen om rätt och fel, ett frätande system för att attackera de demografiska rötterna till vår tribal folk som de shepherded tillsammans med massorna som boskap (Goy) genom detta globala socialt konstruerad modifikation.

“Folkmord genom invandring är rasism” och indikerar etnisk rensning av våra stamfolk från proxyGenocideRacism och de som inte ser detta behöver deras huvuden undersöker.

Till den väckt bland oss det är så synlig, en global samordnad attack mot alla stamfolk av europeisk härkomst oavsett land våra folk uppe de blir utstött, riktade som haters, rasister och bigotta för att stå upp till denna ensidiga agenda tillverkats enligt tysta oss och resten av vår europeiska stammen tar oss till underkastelse ålagts oss genom så kallad demokrati. Detta är vad demokrati har levererat oss ‘HATE “mot oss Europeiska allt detta genomförs i länder så långt bort som Australien till Amerika, Afrika och i hela Europa eller bättre bevittnat i vårt eget hemland av vår enade Albion skärgård (Storbritannien)

Lägg märke till hur det bara effekter vitanationer !!! I den här takten snart kommer vi att ha någon nation att kalla vår egen! Så varför inte kämpa nu varför vi fortfarande möjlighet att säkra en trygg framtid i stället för en slav framtid för våra barn.

Om du vill visualisera en bild av framtiden för vår enade Albion (GB) samt Europa behöver man bara ta exemplet med Sydafrika.

Sydafrika var en ledig yta av avfall-mark som köptes av holländarna från Dingaan the-dead-2-horribleZulu en ömsesidig affär var de svarta stamfolk skulle så småningom gynnas av en harmonisk arrangemang med vita var det rådde fram till upptäckten avdiamanter och guld. Snart att gynnas av de sionistiska judarna sedan myst judiska marxismen ställa in i tänkesätt av den lokala arbetstagaren och vips söndra och härska visas i alla aspekter av det dagliga livet och att harmoniska arrangemang blev bräcklig.

Sedan 1910 (judiska marxismen) ANC (African National Congress) inrättades, orsakade snart oroligheter accelererar korrosionen från den punkten en taktik som används av judarna för att få total kontroll över de värdefulla mineraler. Så småningom judarna blev Mandelas viktiga aktörer.

Jag har bifogat några forsknings länkarna nedan denna artikel.

Tryck på foto av diamant för video.diamond-09 diamond-09

Nu följer historien om den vita kamp för att överleva, var på en daglig företeelse ras mord, tortyr, våldtäkt och kidnappning av vita är en outtalad rättsakt för alla svarta att begå tystas av den judiska sionistiska kontrollerade medier. Taktiskt de bara rapportera dessa illdåd lokalt isolera internt för att inte sippra in i den globala arenan en kontrollerad media som herdar oss genom en smal politiskt korrekt korridor avsett för samma resultat !! Positiv särbehandling = ‘Omvänd Apartheid ”

När du har övervägt den afrikanska frågan märker jämförelserna händer med vår pan europeiska stammen i Amerika och jämföra hur dessa brott följer ett liknande mönster som de som händer i Sydafrika och minns hat lärs genom deras judiska projektil “TV” mot oss den europeiska stammen .

Den etniska rensningen i Amerika för det judiska sionist i Vita huset är fortfarande ett pågående arbete, en frätande social konstruktion satt på plats under och efter de två världskrigen ändra övergripande etniska bakgrunden bland detta folk genom att genomföra Kalergy plan svämma Europa med främmande kulturer. Detta var påverkad genom alla ledande judiska multimedia och bankoligark vilket är hur de undertrycka vitt på svart ras och hatar Minoritetsregel.  The Rise of Political Correctnesscrimes isolera sådana nyheter som de har gjort i södra Afrika endast rapporterar lokalt. Ändå amerikanska statistiken avslöja dessa svart på vitt ras och hatbrott. Den visar samma mönster som också har använts i Sydafrika mot de etniska europeiska afrikaans.

Americas etnisk makeup har bytt positioner under de senaste 70 åren nästan göra Europeiska minoriteten i det landet. Så mitt råd till dem som bryr sig ignorera tecknen på egen risk! Det är nu vi måste ta ställning, inte snart nu för skull av våra barn.

BBC (British bolsjevikiska Corporation) är ledande i att driva denna etniska rensningen av vårt folk. Ta till exempel den judiska sionistiska BBC: s chef för tv, Danny Cohen denna sak är en ledande senior siffra som ansvarar för att producera för sina judiska media projektil som förde och i hemlighet skyddade Jimmy Saville pedofilfenomen. Vill vi fortsätta att lita på att ha dessa blodlinje avvikare utfodring oss vad de vill att vi ska tro? Krossa den judiska vapen kultur marxismen innan de helt slut på oss.

Vid denna tidpunkt i vår nation våra barn används som frontlinjen foder av den judiska sionistiska ideologin. De håller på att mentalt utmanas som regimen har börjat genomföra dessa nya skol akademiens flask hångel våra barn i att bli EU-kloner för regimen. Dessa nya akademiens är ett hot mot vår existens eftersom de valla in och ut dessa ideologi kloner som har gått igenom tvingat integration som boskap dessa hjärnor tvättade kloner minskadetestosteron genom år av mumien statsregnbåge feminina, sexualising och avskräckt patriotism att göra vissa det avancerar deras judiska kontrollerad orderEnterprise-syd-Liverpool-Academy_03 veta att eftersom de kontrollerar skolorna de kontrollerar vår framtid du knappast hittar judiska elever någon av dessa skolor!!!

Nej de tror på separatism för sig själva att ha sina egna möjliggör skolor för att göra vissa av avel och utbilda en ny judiskungdom, B’nai B’rith och sayanim att vara säker på att peka dem i riktning som passar bara deras mål och det är att skapa den judiska ledarskapet i morgon för att avancera sin regnbåge globala av bluff. Känner du igen hur en enkel metod eller en del av har i hemlighet genomförts till nackdel för oss?

Men när det kommer till universiteten när ett behov av ytterligare utbildning och kontroll är avgörande för judarna och så motvilligt har ett behov av att gå in och co mingla med goj. Ändå omedvetet för oss alla finns vårdbehov redan före vårt, som är orsaken till belönats finansiering och bevara den judiska styrelse suppleanter som i sin tur medel unionen av judiska studenter en judisk lobbying grupp som fortfarande finns efter över 200 år alla bevarade att se till att de håller taggar  på alla europeiska studenter och de som faller utanför ansvarsområdet för marxismen rapporteras! Försök och konkurrera med detta ekonomiskt lukrativa infekterande tillväxt hemlighet arbetar mot oss.

Ingen universitetet är immun mot denna parasit hot. Ta till exempel min hemstad Liverpool. Det mästare själv som en kulturell ledare som student vänlig stad som utan tvivel är det men under Walt Disney bilden presenteras för allmänheten ligger ett mer olycksbådande mål genom att plantera dessa mångrasliga studenter från fjärran länder lockas här med förplanerade EU stipendie incitament och kondition Sodom och Gomorra typ marknadsföring av klubbscen och en fluffig moln av regnbåge sexuell lättsinne, uppmuntrar en mer liberal student och eleverna uppmuntras att behålla delad lojalitet till sitt eget hemland, men mindre för våra. Bonusen till allt detta plocka russinen ur kakan för regimen är att ändra demografin, moralisk kompass och etnisk smink inom det universitetet, för att sedan på sikt uppmuntra ett sätt att tänka och sedan uppmuntra mest för att stanna och vara en del av samma korroderande infrastruktur av röv hål Judisk inspirerade modernism (Culturalmarxism) eftersom det är vad jag har bevittnat under mina 28 års arbete i denna stad. Samma mönster används i alla städer i Europa mot vårt folk dessa universitet är tillverkande verktyg för regimen.

Ingen av de rektorer som leder dessa universitet har någon lojalitet till vår nation eller kultur som kan ses av den fortsätter spottar ur dessa nya marxistiska ledarna i respektive branscher så att de kan sänkningen skeppet av kultur, handel och industri leder vår nation och folk i vissa kris. Detta är de nya akademiska tidens ledare programmerade genom en smal bandbredd på Red, till mörkt röd eller ljusrött ämnen vara säker på att hamna med önskad färg Röd till suite den judiska marxistiska regimen.

Endast ungdomar som är immuna mot denna psykologiska konditionering av kulturell marxism kan spjut huvudet rensning vår nation av dessa judiska sionistiska parasit tyranner inbäddade i vår regering, Town Halls och statsförvaltningen. Ungdoms ParliamentThese immun ungdomar skyldig att bevara själva existensen av vår stam blod folkmusik. Inga folken kan leva utan ett land och nation och vårt land är Europa för vår europeiska folk. Ledande sionistiska judar gör all mark och nationer sina egna och motiverar det som en talmudiska biblisk födslorätt som sett händer i realtid i Palestina Video här. När du är i själva verket en mark för dessa parasiter redan finns på andra ställen som har bekvämt förbises av den kontrollerade median! Deras självständiga hem OBLAST.

Det är dessa sionistiska judar som har bytt själva natur lag genom att fästa en lukrativ talmud kontrollerade juridiska system för att snärja, begränsa och kastrera den goj, för att säkerställa fullständig kollaps för att vara säker på en tydlig väg för alla sina Tribe. Jag tror det juridiska systemet som ska ena massiva skattebedrägeri som drivs av off shore sionistiska företag, som kontrolleras av judiska kriminella bankfamiljer. Huvudintresset i det juridiska systemet är att kriminalisera, Charge och värdepappers ££££££ domstolsbeslut från Domare eller ännu bättre från Crown Prosecution mot någon väder skyldig eller ej. CPS (Crown Prosecution Service) är i själva verket den representativa (dörrvakt) av företags maskin som cykler Kapitalism. Så nästa gång det olagliga fogde kommer till din dörr och han kallar polisen för backup, observera polisens agerande när lagen bryts av sinadomstols agenter. Fogdar”!.

Historiskt Om det inte var för Oliver Cromwell tillåta denna parasit blod linje för att stanna kvar i vårt land och sedan mer samtida gör det accelererar ännu snabbare genom de metoder som skapats och framförts av Judisk Karl Marx i kombination med de judiska teorier Froids som resulterade i kultur marxismen skulle problemet inte existerar idag. Jag måste också påpeka att lagen som utesluter dessa stamfolk från våra marker finns fortfarande i dag, och har aldrig upphävts och förhoppningsvis en dag kommer det att handlat upp.

När det gäller vår egen stam blod folkmusik av denna enade Albion nation (Storbritannien) vi har bara en jord och att marken är Albion (Storbritannien), som tillhör oss. Vår lojalitet är inte bara att alla våra stammar vår Albion nation (Storbritannien), utan även till våra utökade tribal familjerna i Europa. Det är den inbäddade sionistiska parasit som i hemlighet har avel ut vår naturliga instinkt att motståndet.

Europa tillhör européerna !! Period.

Det är alla de invandrar husdjur som de sionistiska judarna har skördat från fjärran länder. Detta är en Ingen är vit historisk metod de använder för att orsaka splittring i vilket land den judiska sionistiska upptar. Ingen vård för nationen där de nu alla är bosatta i stället de uppmuntras att behålla delad lojalitet och lojaliteter annorstädes skillnad från vår inhemska folk som är bundna till detta land.

Vi får höra dessa dessa invandrar husdjur är dåliga flyende krigshärjade länder som flyktingar som kommer med ingenting annat än kläderna de står i. Men när vi går längs huvudgatan som vi ser företag efter företag uppslukad av dessa husdjur som sughäverten ur vår ekonomi tillbaka över till sina avlägsna familjer. Fråga dig själv hur dessa människor komma in på dessa positioner av självständighet, egenföretagare och säkert jämför det med hur svårt det har varit i dina egna liv för att skrapa ihop en mager levande bara för att existera hittills.

Dessa husdjur är avsikt skördas här för att använda som demografiska bönder. Sedan fördel med incitament för att vara säker på att det skapar en röstblock av lydiga migranter alla gjort till vrede och orsaka splittring och hatar mellan alla kulturer dessa är den skördade röstblock för den Judiska marxistiska regimen.

Det var så lätt som det för parasiten när dessa ledande sionistiska parasit politiker var inbäddade i vår regering, Städer och kommunfullmäktige, mer så under och efter andra världskriget som de hade snart kontroll över alla centrala budgetar. Detta är när korrosion började som de placerat politisk politik, handling, regel stadgar eller reglering för att sakta korrodera bort samhällen, handel och

69624_100427386804264_1800912797_nindustry alltid i riktning mot kollaps eller objektivt i riktning mot sina judiska Kapitalistiska vänner för dem till matta väska. Hur länge ska vi låta detta främmande parasit kroppen för att styra våra medel för framsteg?

Det har varit en långsam förskott för dessa parasiter som de har i årtionden varit dolt och successivt arbeta mot sitt mål att veta att den som kontrollerar dessa städer och kommunfullmäktige kommer en dag styr landet och beviset är i pudding.

Jag har erkänt och identifierat så mycket eftersom förlusten av min verksamhet Quiggins redan 2006. Insåg att mina 48 år av att vara egenföretagare har lett mig tillbaka i detta sena skede till sysselsättningsskrothögen, men jag kommer att säga detta mina 28/30 år arbetar i staden har varit avgörande för min upplysning och bonus på mitt intresse kom genom min karriär i Antik handeln. Den judiska kontrollerade juridiska systemet är en viktig faktor i den här branschen, en lukrativ grund för deras blod linje stängd dörr stampa. Jag har varit invigt bevittnar förstahands hur denna regim har sakta avvecklas vår kultur. Attacker vid mycket bas för sin stiftelse nedmontering av skolor, kyrkor, sjukhus, högskolans, bibliotekets, samhällen och sociala samlingsplatser som Pubar-all demonteras och säljas av för skrotvärdet. Nybörjare guide till den judiska frågan. Detta ersätts med ett system mer gynnsam för judiska sociala kontrollerande för dem i sätet makt i vår stad och Stads hallar att manipulera. Vår folk sluta med ett socialt konstruerad enhet av ingen enighet i trasiga och spridda samhällen slumpvis ympade in från andra citylägen allt gjort i skepnad av förnyelse och ARSEL HÅL progressiv modernismens !! alla skyddade av en lukrativ judisk rättssystem genom sina domare, borgmästare, Councillors, advokater och polisen en pyramid systemet som allt foder från samma tråg och i gengäld så länge de var och följa detta korroderande systemet deras privatliv och skumma affärer av antingen deras familjer eller deras egna inte kommer att äventyras.

Jag får ofta frågan hur en sådan liten ogenomtränglig gemenskap är kapabla att ha så mycket inflytelserika kontroll över en så komplex infrastruktur men när förklarade vissa inte alla verkar förstå den komplexa frågan medan andra förblir rotad i samma kognitiv dissonans som om Cogniative disidancetrembling när uppmuntras att kliva utanför sin förprogrammerade komfortzon.

Vi är på denna punkt bevittnar den sista generationen av europeiska barn födas. Vi måste inse hur svårt det har blivit att fylla vår befolkning med vårt eget blod lager inte bara från korrosiva ekonomiska begränsningar som införts genom denna judiska systemet använder regerings fredstid politik men också av denna interna parasit plantering i vår nation deras invandrar husdjur och främmande kulturer från länder från de mörkare kontinenter. Så fort det blir en globala av bluff allmänhetens medvetenhet fråga de listigt rikta den europeiska inslag i sina gäster och använda dem för att punktera upptagande av att tidigare gjort ett misstag som behöver rätta till störande ifrån den hotande hotet av etnicitet ändras till vår demografiska smink åläggs vårt folk. Detta leder oss avsikt i fel riktning skapa ytterligare uppdelningar mellan etniska européer medan de fortsätter att fylla sina kvoter.

The Global Village bluff – det symbiotiska förhållandet mellan judiska sionismen och marxismen, att föra den globala byn.

Jewish sionism driver Inter –

Inter enheter och uppmuntrar konsumtion –

Inter behöver alla internationella gränser öppna och i slutändan gynnas av den globala byn – Cultural Marxism (Politisk korrekthet) förespråkar den globala byn –

Marxismen vill att alla internationella gränser öppna – Internationellt marxismen är väl organiserad, publicitet och vätska, och världen tycker fortfarande det är bara ytterligare organiska fenomen. Judiska sionismen och marxismen är bra kompisar £££££ $$$$!

Välkommen till Matrix –

Ta bort sin makt “Criminalise Ocker dagens

Alla pengar skapas ur skuld och lånas ut

med tillämpning av “intresse” Det kan

aldrig betalas ut, vi har infångad i en

kriminell judisk spiral.

Ta bort sin makt “Criminalise Ocker dagens

Kräv ett räntefritt monetära systemet.

Om du tror att röran över hela planeten

inte kan bli sämre då du lever i molnet

göken mark. En massiv katastrof är på

horisonten. Om du vill ha rättvisa börja

prata om de judiska kriminella bankman

familjer och ta bort deras makt.

Prata öppet om de judiska kriminella Banker

familjer.

Säg ja till lokalism = Att skydda och

distribuera

Våra förfäder-ljög för-slogs och dog för

denna judiska regimen. Sedan dess nationens

våra förfäder kämpade för har listigt

blivit legaliserad kaos med massinvandring,

mass Två dadsn arbetslöshet, pedofili,

ensidiga raslagarna samt exponera våra

utsatta barn till en förvrängd bild av

livet genom att ålägga dessa barns

situationer där den homosexuella frågan

“två pappas” eller “två mumier”.

Vad var det våra förfäder trodde att de

kämpar för?

Våra förfäder var faktiskt luras av dessa

ledande judiska sionistiska familjer bankir

brottslighet som marionett oss längs denna

smala korridor av katastrof pied piper-ed

med sina teatraliska Assemblymen i huset av

matavfall (parlamentet) erbjuds oss genom

sin sked fedJewish lykta “TV ‘

“Mångkulturalism dödar Mångkulturalism”

Min poäng i den här frågan handlar om hur

judiska marxismen har påverkat en söndra

och härska-programmet i alla nationer i

hela världen. Det handlar inte om den

sydafrikanska mark affär. Min poäng är om

den globala samordnad attack mot vår tribal

folkmusik och att vi som vita rasen är den

judiska sionister mest potenta hindret.

Akta Ukraina två judiska sionistiska

oligark Igor Kolomoysky och Sergey

Tarutanow nu utsett shills för EU. Igor

Kolomoysky, 47, en delägare Imperium Europa

idén. av Privat affärsgruppen och

ordförande i FN: Judiska församlingen i

Ukraina kommer nu att öppna upp dina

gränser till de mörkare kontinenter. Nu

berätta detta är bara ännu en

tillfällighet.

Gör dina egna forsknings folks på den

sydafrikanska frågan. Här är några länkar.

Bevis på gärningar som Dingaan och boerna

signerade Piet Retief,

http://www.whitenationnetwork.com/paper/arc

hives/4441

Gammal dramatisering av Piet Retief ledaren

för det första Voortrekker partiet träffade

Zulu kungen Dingaan stammens markägaren som

sålde på de holländska nybyggarna en

överenskommelse mark förhandlade på villkor

att Retief hämta en hel del boskap som

stals av en rivaliserande stam plus andra

gåvor, Retief hämtade boskapen och gav

gåvor och gärningar undertecknades. Strax

därefter Dingaan försökte vända affären

genom att döda honom och hans män hans

kropp var snart återhämtat inklusive den

officiella undertecknat avtal.

Några skeva artiklar om våldtäkt i SA.

Observera att den enda hänvisningen till

våldtäkt på vita görs i första stycket

“Inte mutch hänvisning till det extrema

våldet där, understryks av landets

våldtäktsstatistik, som förenar kommunerna

de som inte har och gated communities i de

rika.”

Boer Folkmord. Sorterad informations-

Folkmord klocka Röd Oktober rörelse i SA

Folkmord klocka. agenda

Maktlöshet av vita i lagen, rulla ner för

sysselsättning Equity Act. Positiv

särbehandling

Svart Poliser som organiserar

gruppvåldtäkter av vita män i Sydafrika.

En chockerande statistik är att Sverige har

den 2: a högsta svart på vitt

våldtäktsstatistik efter Sydafrika.

Detta är det närmaste SA kommer att

integrera rapporteringen annars är det bara

“vita” grupper som rapporterar.

Ett anständigt sydafrikanska mainstream

media diskussion om vitt folkmord.

SA president Jacob Zuma sjunger om att döda

vita etniska minoriteten. Låten heter

“Skåpet kommer att döda Boere” det här är

Umshini wam eller “My maskingevär”

Kan ni föreställa judisk Cameron sjunger

samma sång om judar eller svarta i

Storbritannien?

Komma Vit privilegium i den elementära

klassrummet. ses här ympning av

utförsäljning av tillgångar i landet på att

de vita när det faktiskt var en judisk

industri.

En av de bäst bevarade hemligheterna i den

21: a århundradet: Den pågående folkmordet

i SA, Barn lider världen ser ingenting

2014.

Den judiska kontrollerade median ser skära

en familj medlemmar beger och våldta andra

är ett tecken på frivillig sälja upp.

Infrastrukturen har rasat samman sedan.

Här är några länkar som ger exempel på hur

det judiska finansierade Frankfurt och

gemensamma ändamål skola trodde verk mot

vår europeiska folk ympning skylla ifrån

den sanna marionett mästarna –

Vit privilegium Conference 2014 Del 1 av 4:

Rasism Fantasi i amerikanska kolonierna

Vit privilegium Conference 2014 del 2 av 4:

Våldtäkt är inte i sig ond

Vit privilegium Conference 2014 Del 3 av 4:

Vit privilegium Conference 2014 Del 4 av 4:

Little red corvette av förtryck.

http://peterquiggins.wordpress.com/2014/03/04/the-talmudic-hand/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s